Soutěž s dorostem opět neúspěšně

12.08.2013 10:43

Včera jsme se účastnili první soutěže v této sezóně za dorost a opět to nedopadlo podle našich představ. 

Po třech týdnech pauzy jsme se sešli na soutěži, která se konala nedaleko naší obce. Předcházelo ji dva tréninky, které jsme si naplánovali během týdne a v sobotu, tedy den před soutěží. Na trénincích se nám vcelku velice daří ale potřebujeme to ještě přenést na soutěž, kde to je nejdůležitější.

Soutěž se konala 11.8. v Bratřejově a byla součástí Zlínské ligy. Proto zde byla soutěž i pro dorost, ve které soutěžíme, ale nebojujeme v tabulce. Počasí se z těch veder trošku polepšilo a tak to nebylo tak vyčerpávající, ale i 25 stupňů a slunečno není úplná sláva. Vybavenost soutěže byla nadprůměrná. Nechyběla hudba, komentátor a samozřejmě dostatek jídla. Pro nás je to 2. ročník této soutěže, které se zúčastníme celkem ve 3 kategoriích. Muži, ženy a dorost.

Jako první šli na řadu muži respektive dorost na 3B, což znamená absolutně první soutěž, které jsme se kdy účastnili, na 3B. S výsledným časem 22,61 jsme mohli být spokojeni, ale dokázali jsme si, že na dvacítku máme, jelikož byl menší problém na koši a proudařům taky chvíli trvalo, než nastříkali. V součtu z toho bylo 24. místo ze 34 týmů. Ženy se dostaly po cca 2 hodinách na scénu a za to čekání to rozhodně nestálo. Čas sestřiku pravého terče byl okolo 24 sekund ale to bylo prd platné, jelikož byl problém na rozdělovači, který zavřel levému proudu vodu. Podobně tomu bylo i u kategorie dorostu, kdy byla závada na spoji Béčka s mašinou, respektive přetlakovým ventilem. 

Soutěž tedy pro nás skončila, kromě útoku mužů, zklamáním. Musíme ale věřit dál a snad se nám už konečně povede nějaký ten útok. 

Co se týče následující soutěže: asi pojedeme 24.8. do Tlumačova na noční soutěž a ty bývají, přiznejme si, parádní, tak si to nenechte ujít a určitě přijeďte a podpořte svého favorita!

Pavel Baťa