První soutěž v sezóně 2012 za námi

09.05.2012 19:12

Konečně jsme se dočkali první soutěže v sezóně 2012. Jednalo se o okrskovou soutěž ve Vizovicích. Soutěžili za nás všechny kategorie kromě dorostu, který byl zrušen kvůli nedostatku družstev, a tak byli družstva dorostu přeneseny do kategorie mužů.

Soutěž začala s krátkým zpožděním v 10:00 hod. Soutěžily zde pouze dvě kategorie: mladší žáci a starší žáci. K útoku byla připojena také štafeta 4x60 m.

V kategorii mladší žáci soutěžily 4 družstva. Naši mladší žáci obsadili 2. místo za čas útoku.......a štafetu uběhli za čas........ Tyto časy se sčítaly ve výsledný čas. Na řadu přišli starší žáci. Štafetu uběhli za čas......, ale útok se jim zcela nepodařil, a tak skončili na slabém 3. místě.

 

Po obědě šli na řadu kategorie mužů a žen. Také zde byla štafeta 4x100 m. Běželo se na betonovém oválu, takže riziko zranění bylo velké. Jako první se na štafetu postavily naše ženy. Jelikož šli první, neměli to ještě tak okoukané a taky to tak dopadlo. Největší problém byl u kladiny, a tak byl výsledný čas něco málo přes 2 minuty. Už to nevypadalo na dobré umístění. Následoval útok. Už od začátku byl problém na koši, takže už jsme počítali s tím, že skončíme na posledním místě. Jenže se stala neobvyklá věc - spadl terč. Takže se útok musel opakovat, ale ani ten nebyl nijak zvlášť lepší. Už to fakt vypadalo bledě. Další dva útoky žen z jiného družstva byly neplatné, a tak se ženy umístili se štěstím na krásném 2. místě. Protože byla malá účast dorostu, náš dorost šel za muže jako SDH Ublo A. Neočekávali jsme moc dobré výkony, ale i tak jsme se zúčastnili s velkým respektem. Nejvíce nás potěšil čas, který jsme zdolali na ......... Tým B měl lepší jak štafetu, tak i útok (.....) a tak se umístili na 7. místě.

 

Tak skončila naše první soutěž v nové sezóně.                                                                                     časy doplním