Konečně prázdniny!

14.07.2012 19:22

Tak a je to tu! Prázdniny začínají, hasičské soutěže končí.

Bylo to zase dlouhých 10 měsíců než jsme se zase dočkali letních prázdnin. Letními prázdninami ale taky končí hasičské soutěže a to hlavně u starších a mladších žáků. Během 2 měsíců jsme se zúčastnili na 10 a více soutěží a to už něco znamená. Znamená to zlepšení hlavně v útoku o nějakých 5 sekund, ale už jsme také známí, jako třeba týmy, které jsou v čele tabulky. Za tuto jarní/letní část jsme získali celkem 24 bodů, což je 2x víc, co jsme získali za celou minulou sezónu. Pro nás je to veliký úspěch ale také zklamání, jelikož jsme měli nakročeno do první půlky tabulky, ale kvůli dvou posledním soutěžím jsme se nakonec propadli až na 9. místo. Ale zase si můžeme říct, že jsme nejlepší v okrese, když pominu Zádveřice, které jsou zatím na 5. místě. Jak už jsem zmínil pár řádků předtím, zlepšili jsme se v časech o nějakých 5 vteřin. Dosáhli jsme tak svého osobního maxima na čas 15,65 a snažíme se tento čas udržet v rozmezí 1-2 sekund.

Co se týká mladších žáků, žen a mužů, tady na tom taky nejsme špatně. Za tyto 3 kategorie jsme za tuto jarní/letní sezónu získali myslím 4 poháry, takže taky úspěch. Když si k tomu připočítáme další 4 od starších žáků, dostaneme nádherné číslo 8. Myslím že Ublo má ještě co nabídnout.

Během srpna a září letošního roku máme v plánu jet ještě cca na 6 soutěží. Z toho 5 soutěží je Zlínská liga, takže doufáme, že podáme skvělé časy a do té první půlky tabulky se dostaneme a jedna soutěž za dorost, která se bude konat 12.8. v Bratřejově.

Tímto přeju všem hodně zážitků z prázdnin a uvidíme se 12.8. v Bratřejově.

 

Pavel Baťa