Dvě soutěže v jeden den

04.06.2012 21:27

Na sobotu 2.6. jsme měli naplánované dvě soutěže. Nejdříve jsme jeli do Kaňovic na ZLMH a poté jsme poprvé okusili soutěž s dorostem.

Minulý víkend byl velice podařený navzdory neplatnému pokusu. Vylepšili jsme si čas útoku a taky jsme se dostali na 7.místo ve Zlínské lize, a toto místo jsme si chtěli alespoň na chvíli udržet.

Sraz jsme měli v 11:15. Cesta trvala přibližně něco kolem 40 minut. Soutěž v Kaňovicích se konala asi na bývalém poli. Po našem příjezdu akorát skončil nástup a tak se šlo "útočit". Zatím bylo na výsledné tabuli napsáno něco kolem 20 družstvev, ale během soutěže z toho nakonec bylo 30 družstev. Šli jsme na řadu jako 18. tým, a tak jsme si mohli dát do nosu. Například hranolky, steaky, párek v rohlíku atd. Potom jsme si zakopali abychom se trochu rozcvičili. Jelikož asi dva týmy nepřijely, šli jsme dříve. Základna byla dřevěná jako obvykle a tak to trochu klouzalo. Před útokem jsem byl trochu rozklepaný ale nakonec to nešlo vidět. Všechno klaplo tak, jak má. Výsledný čas: 15,65. Úžasný. Nic lepšího jsme si přát nemohli a tak jsme si naši laťku opět posunuli o vteřinu a půl. I přes takový úžasný čas (pro nás) jsme nakonec skončili na 5. místě a odnesli jsme si malý pohárek.

Z Kaňovic jsme vyrazili do Horní Lhoty na soutěž, kde soutěžili muži, ženy, dorostenky a dorost. My jsme byli zapsaní jako dorost, a tak jsme si mohli podruhé v sezóně vyzkoušet soutěž s delšími hadicemi. Čekali jsme bezmála 2 hodiny než jsme přišli na řadu. Před přípravou základny nás ještě rozhodčí upozornil, že musíme mít zakasané trička. Mě osobně to trochu rozhodilo. Nakonec byl z útoku neplatný pokus, což byla veliká škoda, protože jsme mohli získat 3. místo. Příčinou byl přetlakový ventil. Někdy to štěstí prostě nepřeje, co naděláme. Tak skončil náš druhý víkend s pořadím 2.

Nakonec bych vás chtěl pozvat na Kácení máje v Uble, které se bude konat v sobotu od 15:00. Tak pokud budete mít zájem, přijeďte. Pozvánka zde

Pavel Baťa, člen SDH Ublo